Energetische massages

Deze energetische massages richten zich op lichaam én geest.

De energetische massages zijn met name gericht op doorstroming van de chakra’s en kunnen als erg heilzaam worden ervaren. Adem, geluid en beweging (pulsing) kunnen worden ingezet om de energie de juiste richting op te laten stromen.

De energie kan worden opgevoerd óf juist verminderd. De energie wordt vanuit beperkte locaties meer verspreid naar minder energieke delen of van richting veranderd. Dit is helemaal afhankelijk van jouw situatie op het moment van behandelen.

Een energetische massage is een proces….een reis….door jouw lichaam en geest. Wat wil jouw lichaam je vertellen en hoe kom je tot heling? De energetische massage is een gezamenlijke reis van jou en de masseur. Ik zal je tijdens zo’n massage proberen te laten communiceren met je gevoelens en afhankelijk van wat daaruit komt zal ik samen met jou proberen een helend proces ingaan.  “Proberen” zeg ik met name omdat ik het niet alleen kan. Ik kan er alleen bij zijn….je begeleiden….je bewuster te laten voelen en met je meereizen.

Op het moment dat het lukt…en alles op zijn plaats valt,  kan er een prachtige heling tot stand komen. Een heling die je nooit meer zult vergeten.

De technieken die ik bij een energetische massage kan inzetten, zijn:

– Klassieke massage technieken
– Voetzool reflex
– Dynamische massage
– Holistic pulsing
– Chakra massage

– Deep tissue

Overige technieken/theorieën die ik inzet zijn:

– Focus technieken
– Jin Shin Jiutsu
– Ademwerk
– Geluid
– Reichiaans lichaamswerk
– Bio energetica
– Chakraleer psychologie

Muziek

Ook draai ik muziek tijdens de massage. Deze zal tijdens de behandeling eventueel kunnen worden aangepast ter ondersteuning van het proces.

 

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.