Gastenboek

Op deze pagina kunt u uw bevindingen over INNERGETICS kwijt.

14 reacties op “Gastenboek
 1. Tamara zegt:

  Je gaat er met een glimlach naartoe en je komt er met een nog grotere glimlach vandaan. Ra ra waar is dat?
  Bij Roy!!
  Ik was er vandaag weer voor n massage van 90 minuten.
  60 minuten zijn er net 30 tekort. 😉

  De massage is zalig.
  Mijn ervaring is dat ook al zeg je niets, dan komt hij toch ‘precies’ bij de blokkades terecht.
  De afwisseling tussen harde en zachte aanrakingen, de totaliteit van de massage, de liefde die hij erin stopt, het zit er allemaal bij.
  Soms ‘mag’ je even meewerken met ademhalen, diep zuchten of andere oerkreten eruit gooien, maar voornamelijk is het een diepe ontspanning waarin ik soms tijd en ruimte compleet kwijt ben.
  En het leuke is.. De ontspanning werkt nog daaaagen door.

  Super bedankt weer Roy.
  Relaxa flexa groet van Tamara

 2. Dank je wel voor de fijne massages die ik bij jou heb mogen ervaren.
  Invoelend vermogen, integriteit en respect voor de mens staan bij jou hoog in het vaandel en dat is duidelijk te merken tijdens de massages die met zorg , respect en gevoel gegeven worden.
  Absoluut een aanrader voor iedereen die een massagetherapeut zoekt die mee- en invoelt en je het gevoel geeft mens te zijn in plaats van een nummer.

 3. Denise zegt:

  Wij zijn super blij dat we per toeval bij je terecht gekomen zijn,
  Al enkele jaren veel last van mijn onderrug en benen! De eerste 2 x keer had ik meer pijn, maar voelde dat ik door moest zetten.
  Gaat nu veel beter en kan ook steeds beter slapen.
  Ook mijn zoon en dochter zijn nu 2 x keer geweest en hebben er ook veel profijt van!
  Top!

 4. Hans zegt:

  Voor de 2e keer voor een Deep-Tissue Massage geweest. Had pijn klachten in met name de schouderspieren. Roy heeft me kundig geholpen. Na de 1e keer ca. 3 weken pijnvrij geweest.
  Nu een massage gehad voor meerdere spieren in het lichaam met een goed effect. Ik hoop nu langere periode te kunnen profiteren van Roy zijn aanpak. Kundig en integer.
  Goede uitleg, Roy gaat verder dan alleen de aanpak. Gaat ook subtiel in gesprek met je over de redenen van spierklachten met respect en aandacht.
  Eyeopeners die je eigenlijk wel weet, maar negeert. Bedankt voor je opmerkingen aan aandacht.

 5. John Meuldijk zegt:

  Roy, Geweldig werk weer vandaag, ben nu even gesloopt maar over een paar dagen ben ik weer het ventje.
  Bedankt voor zover.
  Kan dit iedereen aanbevelen

 6. iris zegt:

  Dankjewel Roy,
  Na weken rondlopen met hoofdpijn, geen nacht meer doorslapen tot zelfs het niet meer kunnen scherp stellen van m’n ogen. Nu hoofdpijn vrij, slaap heel de nacht door en kan alles weer helder en scherp zien. Dit alles na 1,5 uur op jou tafel te hebben gelegen en jouw handen hun werk laten doen.

  Er zit nog wel wat maar dat is niet te vergelijken met hoe het was, ik kom zeker nog een keer terug.

 7. Ko Saman zegt:

  Na een intensieve kneedpartij en werken met zijn ellenbogen, kwam ik vanmorgen zo fit als een hoentje van mijn bed af. Ook nu na koffie gedronken te hebben voel ik me zeer goed en kan (bijna) over een bank springen. Wil voor mei alvast een afspraak maken. Bedankt Roy, goed gedaan hoor.

 8. Karin zegt:

  Roy, bedankt weer voor je massage. Ik mocht nu van je nwe kunstje genieten :) Het was een heerlijke ervaring. Voel me weer een geheel. Super bedankt :))

 9. Eddie Bogaert zegt:

  Op 19 december kreeg ik van Roy een “deep tissue” behandeling. Ik had last van mijn onderrug. Het grappige is dat ik gaandeweg de behandeling de pijn in mijn rug voelde wegtrekken omdat Roy, naar hij vertelde, voor een betere balans zorgde. Heel bijzonder om te ervaren. De andere dag waren enkele spieren wat stijf door de pittige behandeling, maar met de onderrug ging het stukken beter! Zeer tevreden!

 10. Dianne zegt:

  Enige tijd geleden heb ik me door Roy laten masseren. Geweldig! Echt een aanrader. Roy legt goed uit wat hij doet, hij creëert een goede sfeer, de ruimte voelt goed aan en Roy voelt uitstekend aan wat het lichaam nodig heeft. Ik ben zeer te spreken over zijn manier van masseren en ik kan het iedereen aanraden.

 11. Brenda zegt:

  Vandaag voor de 3de keer bij Roy op de tafel gelegen. De eerste keer op de tafel ging in samenspraak waar de klachten zaten en die heeft hij behandeld. Na de behandeling de hele dag relaxt en onstspannen en maanden geen klachten gehad. De 2de keer verder gegaan op de vorige klachten en voetmassage erbij die de organen weer een mooie ondersteuning gaf. Vandaag een deep tissue massage gehad en alles is weer los. Ik kan niet anders zeggen dat Roy weet waar hij mee bezig is en zich inleeft in zijn cliënt. En je op je gemak stelt en duidelijk vertelt wat hij gaat doen en uitlegt geeft.

  Ik zeg tot de volgende keer

 12. Han van Gelderen zegt:

  Een massage betekend voor mij niet enkel over de spieren wrijven. Op een wrijf massage was ik al snel uitgekeken in mijn zoektocht naar “De masseur”. Het eerste wat bij Roy opvalt, betreft zijn manier van werken, is dat hij zich afstemt op de client en doelgericht in overleg te werk gaat. Mijn ervaring met Roy zijn energetische massage techniek is, dat dit de manier van masseren is zoals het hoort. Uiteraard kun je veel mooie woorden vertellen over mijn ervaringen tijdens de massage. Maar met de juiste subtiliteit “de vinger op de juiste plek leggen”. Dat is wat Roy zo goed maakt en een bezoek aan zijn praktijk meer dan de moeite waard maakt.

 13. George Hahn zegt:

  Met een gespannen lijf op de massage tafel gaan liggen..Muziek werd gestart die erg goed bij de massage past. Roy begon direct op de juiste plek met masseren. Mijn onderrug had dringend ontspanning nodig..Buiten mijn onderrug heeft Roy mij een totale ontspanning bezorgd. Ademhaling tijdens de massage daar wees Roy mij ook goed op. En dan merk je dat je beter kan ontspannen. Op het laatst nog aandacht gegeven aan mijn voeten…Ook dat kan Roy goed…Aan het einde van de massage voelde ik mij erg goed.
  Zeker weten voor herhaling.
  Dankjewel Roy

 14. Bart zegt:

  Afgelopen weekend een massage van anderhalf uur gehad bij Roy. Wat een verademing is dat!
  Helemaal ontspannen en relaxed kwam ik daar uit, en het effect was dagenlang merkbaar!
  Echt een aanrader om te doen, ruimte is mooi ingericht en Roy heeft een geweldige opbouw in de muziek tijdens de massage.
  Ik kom hier zeker terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.